OMKRING OS

VIRKSOMHEDEN

Altid top kvalitet på MorMona.dk

Jeg er CVR og MOMS registreret.

Mit CVR er 36162376.

Mormona.dk er en hjemmeside, som går op i god kvalitet og kundeservice. Da alle kreationer er designet og syet i et kærligt hjem, er der altid plads til variationer. Så hvis du har et specielt ønske, så kontakt endelig Mormona, for så kan vi sikkert finde ud af noget.

  • Hjemmelavet kreationer
  • 100% top kvalitets stof
  • God kundeservice

Virksomheden opstartede første gang i år 2010, da MorMona ville dele sin passion for hjemmelavet tøj med omverden. Herefter har hun forsat med virksomheden på liv og lyst, og altid været i det kreative hjørne omkring nye kreationer. 

MORMONA

Selvlært syerske

MorMona har altid elsket at sy og har gjort det siden hun var helt lille. Da der dengang ikke var meget at gøre med, lærte hun derfor hurtigt at lægge tøj op og gøre det mere moderne, af en alder af syv år. MorMona har derfor utrolig mange års erfaring, hvor alt er selvlært, og hun følger med nutidens mode og præger det med sin egen sans for kreativitet. 
MorMona lærer glædeligt fra sig og gjort det til alle sine børn og børnebørn (i hvertfald de villige;) og tager altid gerne imod tips og tricks til nye kreationer.
Her ses hun med en af sine børnebørn Sheila, som synes det er en leg at sy med sin mormor - mon hun bliver den næste syerske i rækken?:)
Hej fra Mona Kjærgaard